FAQ
Hvordan virker Netbuy.dk?
 • Netbuy.dk er en 100% gratis webside og mobilside hvor du kan tjene og spare penge ved at handle. Du får nemlig penge tilbage for dine handlinger.
 • Det er muligt at deltage i konkurrencer, tilmelde dig nyhedsbreve, anvende tilbud, skabe skrabespil og meget mere - Du bestemmer selv hvor meget du vil tjene og hvornår. Der er fede rabatter på mere end 300 webshops hvis du handler igennem os
Hvornår og hvordan kan jeg tjene penge med Netbuy.dk?
 • Netbuy.dk er åben 24/7 når DU har tid og lyst til at tjene lidt ekstra penge hjemmefra, både på din computer, tablet og mobiltelefon.
Hvordan kan jeg se hvor meget jeg har tjent?
 • Du kan til hver en tid følge med i hvad du har tjent, hvornår og hvordan når du er logget ind på din profil. Log ind på Netbuy.dk og under fanen -Saldo- kan du se din saldo og en udførlig oversigt og alle de cashbacks du måtte have deltaget i og dine udbetalinger. Du kan se de beløb du har sparet op når du handler hos en webshop via os.
Hvor mange penge kan jeg tjene med Netbuy.dk?
 • Det afhænger af hvor mange tilbud du anvender og hvilke. Anvender du et 15% tilbud i en webshop, så sparer du 15% af den varekurv du køber. Hvis du tilmelder dig en nyhedsbreve, konkurrencer, besvare spørgeskemaer og andre handlinger, så kan du tjene og spare mange penge om måneden. Du tjener også på vores forskellige skrabespil som du kan skrabe en gang om dagen for at vinde kontanter eller rabatkoder. Du kan også tjene penge på at henvise ny profiler og tjene yderliger på deres cashbacks. Se mere under -Tip og Tjen- når du er logget ind på din profil.
Koster det noget at have en profil på Netbuy.dk?
 • Det er 100% gratis at have en profil på Netbuy.dk. Vi giver dig oven i købet DKK 10.00 blot for at oprette dig :-) Du får også DKK 2.00 bare for at fuldføre din profil og blive VIP :-)
Hvad er VIP?
 • Du bliver VIP profil ved at fuldføre din profil 100%. Du skal også lade dig SMS validere for at blive 100% VIP. Når du er VIP får du flere procenter og tjener flere penge end almindelige profiler. VIP profil er 100% gratis. Du kan se på hver cashback hvor meget du får tilbage eller tjener som VIP i forhold til ikke VIP.
Jeg ønsker at slette min profil. Hvordan gør jeg?
 • Under -Profil- når du er logget ind, kan du klikke på -Slet min profil-. Når du har gennemført den funktion bliver din profil + historik + saldo slettet.
Hvordan får jeg udbetalt min saldo?
 • Du kan få udbetalt din saldo enten via PayPal eller MobilePay. Din saldo skal være på mindst DKK 50.00. Vi udbetaler 2 gange om måneden via den udbetalingsmulighed du har angivet på din profil. Udbetalings datoer er d.15 og den sidste dag i måneden. Er din saldo under DKK 50.00 udbetaler vi blot næste udbetalingsdag hvis din saldo da er mindst DKK 50.00. Der vil altid være forsinkelse på udbetalingerne. Dvs. Der tælles fra dags dato minus de dage som hver cashback har sat som betingelse. Hvis en cashback har 15 dages forsinkelse som betingelse, kan du se det på din saldo og på hver cashback. Du modtager en Email når vi har udbetalt og det vil fremgå tydeligt på din historik.
Hvordan ændrer jeg min udbetalingsform?
 • Du kan få udbetalt din saldo enten via PayPal eller MobilePay. Klik på -Profil- når du er logget ind og vælg den udbetalingsform du ønsker.
Hvordan opretter jeg en PayPal konto?
 • Du går til Paypal her og opretter en gratis PayPal konto.
Hvor gammel skal jeg være for at anvende Netbuy.dk?
 • Det er en absolut betingelse at du skal være mindst 16 år for at anvende Netbuy.dk. Er dette krav ikke opfyldt må du ikke anvende Netbuy.dk. Aldersgrænsen er fastsat da udbetalingerne fra Netbuy.dk foretages via Mobilepay eller PayPal, hvorfor du som bruger skal være i besiddelse af en Mobilepay konto eller en PayPal konto.
Hvor lang tid går det før jeg modtager en udbetaling?
 • Vi udbetaler 2 gange hver måned, d.15 og den sidste dag i måneden, såfremt din saldo er på mindst DKK 50.00. Har du valgt MobilePay som udbetalingsform sker dette med det samme vi udbetaler. Du får en notifikation fra MobilePay. MobilePay har 1-2 arbejdsdage process før du kan se udbetalingen på din associerede bankkonto. Har du valg PayPal kan du se det med det samme, men afhængig af din PayPal konto type kan der gå alt imellem 1-10 dage før du kan se udbetalingen på din bankkonto. Der vil altid være forsinkelse på udbetalingerne. Dvs. Der tælles fra dags dato minus de dage som hver cashback har sat som betingelse. Hvis en cashback har 15 dages forsinkelse som betingelse, kan du se det på din saldo og på hver cashback.
Jeg har ikke fået min cashback?
 • Har du ikke modtaget din cashback til tiden, Skriv da til support. Bemærk at det vil fremgå af hver enkelt cashbacks betingelser hvorfår du kan forvente din cashback kommer ind på din konto og hvordan. Du kan også fejlmelde på hver enkelt cashback.
Hvor mange nyhedsbreve og konkurrencer kan jeg tilmelde mig via Netbuy.dk?
 • Lige så mange du lyster! Vi tjekker om du har gennemført den pågældende cashback og sørger for holde styr på om du har gennemført en cashback, og hvis tilladt mere end een gang, hvor mange gange du har gennemført den pågældende cashback.
Hvor mange gange kan jeg skrabe et skrabespil?
 • Normalt kan du skrabe et skrabespil en gang om dagen. Nogle skrabespil kan du dog skrabe flere gange om dagen. Det vil fremgå at det pågældende skrabespil.Dette er version 1.0 af Netbuy.dk FAQ dateret den 16/07/19.


Privatlivspolitik - Cookie politik - Om os - Betingelser - FAQ - Support
Copyright 2020 Netbuy.dk

Tømmerup Stationsvej 10
2770 Kastrup, Danmark
CVR 39973901
Email info@netbuy.dk