Nicehands webshop
Derfor skal du shoppe hos Nicehands

Vi elsker luksus - hvem gør ikke det?

Vi gør vores bedste for at levere en god oplevelse, hver gang vi sender en pakke fra vores lager og det gør vi alle hverdage kl. 15.00. Bestiller du inden, så sendes din pakke samme dag og du har dine lækre produkter dagen efter. Vi pakker varerne fint, faktisk så fint at det eneste der mangler, er noget lækkert gavepapir og så har du den perfekte gave.

Vi leverer service i topklasse og vores CND Negletekniker sidder klar ved tasterne, hvis du har spørgsmål til brugen af produkter, tips, tricks og ikke mindst, hvis du har nogle problemer med hænderne eller fødderne, som du har brug for rådgivning omkring.

Vi fører nogle af de vigtigste Brands i branchen med fokus på kvalitet. Der er enorm forskel på kvaliteten af både hudpleje- og negleplejeprodukter samt neglelak. Har du brug for hjælp til at vælge det rigtige mærke, så tøv ikke med at kontakte os.

Oveni ovenstående, så forsøger vi at være så gavmilde som det er muligt med overlevelsen af vores forretning in mente. Det betyder at vi giver dejlige produkter væk ved visse ordrestørrelser. Prøv selv at ligge en vare i kurven - der kommer en pop-up frem, hvor du kan følge med i hvad du kan få og hvad der mangler for at det lykkes dig.
Betingelser:Modtag din cashback med det samme du har betalt for din varekurv.
Din cashback udbetales efter 30 dage.

Rabat: 3.00 %
Sådan gør du:
1. Klik på knappen.
2. Gennemfør en bestilling.
3. Modtag din cashback med det samme.
4. Din cashback udbetales efter 30 dage.
Tags: negle

Privatlivspolitik - Cookie politik - Om os - Betingelser - FAQ - Support
Copyright 2020 Netbuy.dk

Tømmerup Stationsvej 10
2770 Kastrup, Danmark
CVR 39973901
Email info@netbuy.dk