Staples Webshop
Gør det nemt at købe alt til din arbejdsplads og dit hjem!

Staples Solutions er den førende leverandør af arbejdspladsprodukter, tjenester og løsninger til små, mellemstore og store virksomheder i Europa. Takket være vores brede produktvifte og løsninger er Staples Solutions det indlysende valg for at imødekomme behovene på alle typer arbejdspladser. Den svensk-danske organisation har over 400 ansatte, og hovedkontoret ligger i Sverige, Borås med centrallager i Växjö for både Sverige og Danmark.

Vi sørger for, at alle dine arbejdssteder, som vi kalder SPACE, fungerer som du ønsker. Under de rigtige arbejdsforhold kan du præstere bedst muligt! På din arbejdsplads, dit WORKSPACE, vil der være penne, papir, printere, stole, mus og kabler. Der skal være whiteboardtavler, flip-overs, projektorer, kaffekrus, slik og kuglepenne i mødelokalet, dit MEETSPACE. Rengøringsartikler, mopper, rengøringsklude, aftørringspapir, sæbe og toiletpapir i rengøringsrummet og på toilettet, dit WASHSPACE. Og for at jobbet fungerer bedst, har du selvfølgelig brug for kaffe, te, kager, servietter, krus og opvaskemiddel i dit frokostrum, dit BREAKSPACE. Staples betragter det som sit job, at du har de rigtige løsninger i alle dine SPACE, uanset hvad du arbejder med. Når alt bare fungerer, føler alle sig godt og gør jobbet endnu bedre. ”When your space works, everything works”. Vores mål er at gøre det nemt for dig at købe alt hvad du har brug for til dit kontor og hjem!

Fordele for dig som kunde

• Staples har et stærkt og velkendt brand
• Værdi for pengene – ’’value for money’’
• Bredt sortiment af produkter, der passer til alle typer arbejdspladser, f.eks. kontorer, kantiner, konferencelokaler eller hjemme
• Attraktive tilbud og kampagner, der opdateres regelmæssigt
• Nem og hurtig adgang til nyheder og kampagner
• Adgang til store mængder kreativt og informativt materiale og links
• Mulighed for kundespecifikke løsninger og samarbejde

Fordele ved Staples.dk

• Stort udvalg af produkter af høj kvalitet fra kendte mærker til en god pris for både virksomheder og enkeltpersoner
• 30 dages fuld returret og gratis retur
• Bestil inden kl. 13:00 på hverdage, og din ordre sendes samme dag

• Gratis forsendelse inden for Danmark (ekskl. Grønland og Færøerne) ved køb over DKK 499,00 ekskl. moms. På bestillinger under kr. 499,00, men over kr. 199,00 ekskl. moms, tillægges et ekspeditionstillæg på kr. 35,00 og på bestillinger under kr. 199,00 ekskl. moms tillægges et ekspeditionstillæg på kr. 65,00.

• Professionel og venlig kundeservice til personlig betjening hverdage mellem 08:00-15:30
Betingelser:Modtag din cashback med det samme du har betalt for din varekurv.
Din cashback udbetales efter 30 dage.

Rabat: 3.50 %
Sådan gør du:
1. Klik på knappen.
2. Gennemfør en bestilling.
3. Modtag din cashback med det samme.
4. Din cashback udbetales efter 30 dage.

Privatlivspolitik - Cookie politik - Om os - Betingelser - FAQ - Support
Copyright 2020 Netbuy.dk

Tømmerup Stationsvej 10
2770 Kastrup, Danmark
CVR 39973901
Email info@netbuy.dk